в сервиза ми казаха че ангренажния ми ремък е за двигател 2.0 ТС.. как да разбера сега двигателя ми 2.0 ли е или 1.8... то вече май е смешно но незнам как да видя какъв е...
Известие
Collapse
No announcement yet.
сменен двигател?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениев сервиза ми казаха че ангренажния ми ремък е за двигател 2.0 ТС.. как да разбера сега двигателя ми 2.0 ли е или 1.8... то вече май е смешно но незнам как да видя какъв е...Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениеда видя ама я правят в сервиза а аз не съм тама като ида ще е затворена
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениев сервиза ми казаха че ангренажния ми ремък е за двигател 2.0 ТС..
---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:34 ----------
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениекак да разбера сега двигателя ми 2.0 ли е или 1.8... то вече май е смешно но незнам как да видя какъв е..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПравилно са ти казали......
---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:34 ----------
Най непредпочитания начин да разбереш е да отвиеш по една свещ, и да видиш 2 литра вода ли ще поемат цилиндрите, или литър и осемстотин....sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениемерси ферарист!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЗа нищо - добре ще е да провокираш малко любознателност у себе си, и по често да търсиш отговорите, отколкото да чакаш някой да ти ги каже.....
Comment
-
Извинявай, но Ферариста не те е обидил с нищо, просто ти е дал съвет.За разликите между 1.8 и 2.0тс 1000% има писано във форума.
Сам ще откриеш, че ако се поровиш някой друг час, ще откриеш доста полезни неща за колата си, които досега не си знаел и ще направиш карането на автомобила си по-голямо удоволствие
Поздрави156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениее да то е достатъчно че днес открих че ми е 2.0 а не 1.8... нямам думи!
двигателя е сменян без да знам!
Все пак провери във Fiat ePER-а, дали не е била 2ка още от завода, а просто някой да я е написал 1.8, за да й плаща по-нисък данък156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
Comment