Известие

Collapse
No announcement yet.

сменен двигател?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сменен двигател?

в сервиза ми казаха че ангренажния ми ремък е за двигател 2.0 ТС.. как да разбера сега двигателя ми 2.0 ли е или 1.8... то вече май е смешно но незнам как да видя какъв е...

Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
    в сервиза ми казаха че ангренажния ми ремък е за двигател 2.0 ТС.. как да разбера сега двигателя ми 2.0 ли е или 1.8... то вече май е смешно но незнам как да видя какъв е...
    Виж дали има баланс валове колата, ако няма си с 1,8
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

да видя ама я правят в сервиза а аз не съм там а като ида ще е затворена

Comment

да видя ама я правят в сервиза а аз не съм там а като ида ще е затворена
        Обади се и питай...+ това ремъците според мен са еднакви...на 1.4-2.0тс?
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

тези балансиращи валове имат отделен ремък нали? ако е така значи имам защото ми казаха вчера че той е за смяна...

Comment

в сервиза ми казаха че ангренажния ми ремък е за двигател 2.0 ТС..
            Правилно са ти казали......

---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:34 ----------

как да разбера сега двигателя ми 2.0 ли е или 1.8... то вече май е смешно но незнам как да видя какъв е...
            Най непредпочитания начин да разбереш е да отвиеш по една свещ, и да видиш 2 литра вода ли ще поемат цилиндрите, или литър и осемстотин....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

мерси ферарист!

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Правилно са ти казали......

---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:34 ----------

Най непредпочитания начин да разбереш е да отвиеш по една свещ, и да видиш 2 литра вода ли ще поемат цилиндрите, или литър и осемстотин....
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

е това само не го очаквах от тая кола...

Comment

мерси ферарист!
                    За нищо - добре ще е да провокираш малко любознателност у себе си, и по често да търсиш отговорите, отколкото да чакаш някой да ти ги каже.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      За нищо - добре ще е да провокираш малко любознателност у себе си, и по често да търсиш отговорите, отколкото да чакаш някой да ти ги каже.....
                      доста се ровя из форума преди да питам и все пак мисля че не е нуждо да се обиждаме, никой не се е родил научен, но аз го приемам като шега.. все пак има хора от форума който се държат човешки но има и такива дето се заяждат само. това го наблюдавам и с други колеги не само сега..

Comment

Извинявай, но Ферариста не те е обидил с нищо, просто ти е дал съвет.За разликите между 1.8 и 2.0тс 1000% има писано във форума.

Сам ще откриеш, че ако се поровиш някой друг час, ще откриеш доста полезни неща за колата си, които досега не си знаел и ще направиш карането на автомобила си по-голямо удоволствие

Поздрави

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

е да то е достатъчно че днес открих че ми е 2.0 а не 1.8... нямам думи!
                          Last edited by rankovtsv; d.m.y г., 13:20.

Comment

е да то е достатъчно че днес открих че ми е 2.0 а не 1.8... нямам думи!

двигателя е сменян без да знам!
                            Aми радвай се, хората дават пари за такава интервенция.
                            Все пак провери във Fiat ePER-а, дали не е била 2ка още от завода, а просто някой да я е написал 1.8, за да й плаща по-нисък данък

OEM & Ventura Garage

Comment

ще проверя
                              Last edited by rankovtsv; d.m.y г., 13:20.

Comment

Working...
                              X